カテゴリー一覧

湯浅醤油が tokyo Weekender (英語記事)に掲載

2012年6月18日

湯浅醤油(有) 、丸新本家の新古です。

英語版の雑誌に湯浅醤油が掲載

和歌山特集で醤油の発祥の地である湯浅が選ばれました。
世界一の醤油をつくりたい 湯浅醤油有限会社 社長 新古敏朗のブログ-yuasa soy sauce 1
世界一の醤油をつくりたい 湯浅醤油有限会社 社長 新古敏朗のブログ-yuasa soy sauce 2
世界一の醤油をつくりたい 湯浅醤油有限会社 社長 新古敏朗のブログ

Shoyu,or soy sauce,has been a staple of Japanese cuisine since the 11th century,

when Buddhist monks, having travelled from China,introdused it to the country.

Wakayama prefecture is said tobe Japan’s shoyu hub and tradition for the past 750 years

is Yuasa Soy Sauce Limited.

湯浅醤油(有) http://www.yuasasyouyu.co.jp

丸新本家   http://www.marushinhonke.com

フェイスブック http://www.facebook.com/yuasasoysauce

ツイッター  http://twitter.com/#!/yuasasoysauce

新入社員ブログ http://ameblo.jp/yuasasyouyu1/

湯浅醤油有限会社|世界一の醤油をつくりたい